Telefon: +47 55 34 52 50


gretløv

GRETE DAFNE RØE

 

Grete Dafne Røe er utdannet fysioterapeut ved fysioterapihøgskolen i Bergen i 1992. Før dette gikk hun 3 år ved odontologi, (kjemi, biokjemi, anatomi, fysiologi, mikrobiologi, patologi, farmakologi) UiB. Hun er spesialist i psykomotorisk fysioterapi (2002) og har i tillegg videreutdanning i veiledning fra Haraldsplass Diakonale Høgskole, samt videreutdanning i gruppepsykoanalyse ved IGA ( institutt for gruppepsykoanalyse). Hun har lang erfaring som fysioterapeut (1992) fra reumatologi, nevrologi, psykiatri, kroniske smerter, lungesykdommer, etter operasjoner, rehabilitering, muskel og skjelettplager, sammensatte muskel- og skjelettplager og psykiske lidelser. Grete Dafne jobber med allmenn og psykomotorisk fysioterapi og er veileder for studenter ved masterstudiet i psykiatrisk/psykosomatisk fysioterapi ved Universitetet i Tromsø. Hun sitter også i styret for faggruppa i Psykomotorisk fysioterapi siden 2011.

 

Kat3

KATHRINE TENNEBEKK FIELDING

Kathrine Tennebekk Fielding er utdannet fysioterapeut ved University of Bradford i England i 1999. Hun har jobbet i privat praksis og på sykehus i England og har erfaring fra nevrologisk avdeling, ortopedisk avdeling, medisinsk avdeling og geriatrisk avdeling. Hun har deretter jobbet i privat praksis i 12 år og fått mye erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. I 2015 var hun ferdig med en bachelor-grad i akupunktur ved Norges Helsehøyskole Campus Kristiania i Oslo. Dette er den eneste skolen som er godkjent av Akupunkturforeningen i Norge. Kathrine jobber med allmenn fysioterapi og akupunktur og veileder studenter ved Bachelorutdanningen i fysioterapi ved Høgskolen på Vestlandet.

 

bodløv2

  BODIL ANDERSON

 

Bodil Anderson er utdannet fysioterapeut fra 1980 med erfaring fra rehabilitering, psykiatri og aktiv behandling av muskel/skjelett- og ryggplager (Nakke- og ryggpoliklinikken, AFMR, Haukeland). Her var hun også prosjektleder for et større ryggprosjekt. Fra 1996 var hun spesialist i psykomotorisk fysioterapi og har videreutdanning i Kognitiv Terapi, Motiverende Intervju, traumebehandling (Neuroaffektiv personlighetsutvikling, Hart/Bentzen) samt en mastergrad i fysioterapivitenskap ("psykomotorisk fysioterapi i grupper").  Bodil jobber med psykomotorisk fysioterapi (PMF) og leder bevegelsegrupper etter psykomotoriske prinsipper. Hun veileder studenter i videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi ved OsloMet - Storbyuniversitetet (tidligere HiOA). I tillegg til avtalepraksisen holder hun kurs i Mindfulness-Basert Stressreduksjon, MBSR.

Kontakt

55 34 52 50

Solheimslien 32

5056 Bergen

 

sOLHEIMSLIEN

© 2018 Løvstakken Fysikalske Institutt